Bartus szerint a világ

A gyűlölet-blogolás koronázatlan királya, Bartus „kinyírom-kicsinálom” László halállistájára nem nehéz felkerülni. Újságírók, sportolók, művészek, lelkészek, rabbik, politikusok, szóvivők, szóval nagyjából bárki, aki él és mozog célkeresztben találhatja és találja is magát. A Bartus László nevű, kiapadhatatlan szennyforrás rendületlenül önti a mocskot rádióra, újságra, televíziócsatornára.
Figyelem, cenzúra nélküli válogatás: Bartus szennyblogjának véleménye – Bartus László (képzeletbeli) „ellenségeiről”… (A helyesírási hibákat sem javítottuk.)

Áder Jánosról: epitheton ornans-ként: „bajszos szar”. További gyakori jelzők a köztársasági elnök kapcsán: agyatlan, gerinctelen, jellemtelen, aki lemondott az emberi méltósága és minősége maradékáról is. Egy köztörvényes bűnöző „kapcája”.


Bolgár Györgyről: elfogult, részrehajló, politikai megfontolásból számító, aki „sumákol és hazudik”

Bartus László véleménye Bolgár Györgyről

Dzsudzsák Balázsról: tehetségtelen, szélhámos, aki „orosz maffiózók után az arab oljasejkek pénzéből” tengeti életét. Nem tud száz métert egyben lefutni, kínosan lassú, gyenge, az átadásain az látszik, hogy visszarúg a labda. Annyi ereje nincs, hogy egy rende passza vagy indítása legyen. „A kamu játékot követi a kamu duma.”


Az ellenzékről: „ezek az emberek még mindig bejárnak, nem lehet a jogállamiságot úgy megcsúfolni, hogy ők elmenjenek valahova dolgozni, megvonva a legitimációt a diktatúrától. A kifogások mindegyik hazugság, ócska kifogás: az egyetlen valódi ok a pénz szerelme. Nem különbek, mint Orbán és bűnszervezete.”

„Ezeknek a korrupt embereknek a parlament addig létezik, amíg fizet. Orbán pedig fizet, mint a színészeknek a színházban. Ők pedig kiválóan alakítanak, szinte alig veszi észre valaki, hogy komédiások”

„Senki nem képes úgy konszolidálni és legitimálni Orbán fasiszta rendszerét, mint ahogy azt a most választott ellenzéki vezetők teszik.”

„Pénzért politizálnak, pénzért hazudnak, pénzért eladtak mindent, becsületet, tisztességet, pártot, elveket, célokat, a Köztársaságot, a demokráciát, a jogállamot, az Alkotmányt, és pénzért képesek bevonulni a csaló rendszer álparlamentjébe, ahol semmiféle jogokkal nem rendelkeznek”

„Orbán kilóra megvett csicskásai, akik ugyanúgy emésztik fel a közpénzt, mint ahogy Mészáros Lőrinc”

Bartus László véleménye a magyar ellenzék egészéről

„Pénzért politizálnak, pénzért hazudnak, pénzért eladtak mindent, becsületet, tisztességet, pártot, elveket, célokat, a Köztársaságot, a demokráciát, a jogállamot, az Alkotmányt, és pénzért képesek bevonulni a csaló rendszer álparlamentjébe, ahol semmiféle jogokkal nem rendelkeznek”


Karácsony Gergelyről: jellemében gyenge, buta, áruló és naív. És persze Orbán-bérenc is, aki „lépésről lépésre hajtja végre Orbán tervét és akaratát, amiért a végén cserébe nem kap semmit, csak a lenullázást.”

Bartus László véleménye Karácsony Gergelyről

Kassai Viktorról (futball bíró): „minden idők legrosszabb magyar bírója”. „Sikerült rávenni, hogy vonuljon vissza, és hagyja abba a játékvezetést. Ennek híre minden bizonnyal sok örömöt és megnyugvást okoz a világ számos országában.”

Bartus László véleménye Kassai Viktor játékvezetőről

Magyarországról: ott mindenki „hamis, hazug utánzat”.
„Tragédia, hogy Magyarországon csak gyáva, buta, jellemtelen és lélekben korrupt emberek vannak, hogy az emberségnek mindig hülyeséggel kell párosulnia, és nem lehet egy olyan politikai vezető, aki nem fasiszta, hanem normális ember, mégis van jelleme, gerince, a szellemi harchoz érzéke, ellenállóképessége, és nem egy puhány alak, akit megesznek reggelire”

Bartus László ezt gondolja a magyar emberekről

Müller Cecíliáról: „egy ostoba, buta liba osztogatja a hülyébbnél hülyébb tanácsait, a mosogatórongyról és a vágódeszkáról hadovál”. „Tisztifőorvosnak látszó vazallus, kereszténygyalázó”, „Heródes korrupt csicskása, a szakmáját és a betegeket megtagadó “tisztifőorvos”.
„Ez a szerencsétlen nő pedig a belső megtisztulásról karattyol”

Bartus László véleménye Müller Cecíliáról

Semjén Zsoltról: „születési rendellenessége, hogy egy korrupt álkeresztény, jellemtelen disznó.”

Bartus László véleménye Semjén Zsoltról

A Szabad Európa Rádióról: ez olyan rádió lesz, amelyen rajta van a diktatúra, vagyis a cenzor pecsétje, amit már 1848-ban Heckenast nyomdájában is összezúztak. (…) mindennek az ellentéte, mint ami az egykori Szabad Európa Rádió volt. Ez a név beszennyezése, és az egykori munkatársakkal szembeni méltatlan bánásmód, tisztességtelenség.

Egy gondolat “Bartus szerint a világ” bejegyzéshez

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.