Keresztényeket listáztat Bartus

Megdöbbentő fotót kaptunk olvasónktól: Bartus László baráti körét tömörítő Facebookos szennycsoport a Hit Gyülekezete ismert és kevésbé ismert tagjainak vállalkozásait listázza, százas nagyságrendben. A több oldalas lista újabb bizonyíték Bartus fékevesztett kereszténygyűlöletére, felidézve a náci Németország legsötétebb korszakának pusztító zsidólistáit.

A listán a gyülekezet vezetői, tagjai által alapított, közhasznú szervezetek, alapítványok is helyet kaptak, hétköznapi vállalkozásokkal, cégekkel együtt. Bartus hitesfóbiájának újabb bizonyítékaként fekete színben igyekeznek feltüntetni például a nehéz sorsú kismamák, krízisterhesség tanácsadással foglalkozó önkéntes szervezetet, alapítványt, vagy a magyar-zsidó kapcsolatok javításában úttörő szerepet vállaló, Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítványt is.

Egy oldal Bartus listájából. (A kapott képen pirossal kihúzott adatok közül némelyik még felismerhető maradt, ezeket javítottuk kékkel – szerk.). A kiírásban – teljesen hazug módon – nem csak olyan alapítványok szerepelnek, melyekhez a gyülekezet vezetőségének van köze. Minden hitest listázna Bartus.

A családsegítő alapítvány nem véletlenül szúrja Bartus szemét: aligha meglepő ez egy olyan embertől, aki az elmúlt hetekben számtalan alkalommal bizonyította írásaiban, hogy a hagyományos, keresztény értékeken alapuló családmodellel teljesen egyenértékűnek tekinti az ún. „progresszív”, szivárványos családokat is. Egyes írásaiban kifejezetten ezek „értékeit” állítja ellentétpárba a bibliai értelemben vett családokkal (ld. itt).

Bartus László teljes mellszélességgel támogatja a keresztény értékek felszámolását a társadalmakban, abortusz- és melegházasságpárti írásokkal bombázva követőit.

A lista második fele – ha lehet – még nagyobb döbbenet. Bartus köre a Hit Gyülekezete tagjaihoz kötődő vállalkozásokat listázza. A listának a célja kettős lehet: felkelteni az irigységet a sikeres vállalkozókkal szemben. De azon sem lennénk meglepve, ha rövidesen Bartus a náci eszmék bűvkörébe került, ’30-as, ’40-es évek Magyarországán „divatos” „Szégyelld magad, zsidónál vásároltál” táblák mintájára „Szégyelld magad, hogy hitesnél vásároltál” táblákkal jelenne meg.

A kereszténygyűlölettől eszét vesztett Bartus ezekkel a „kreált” ügyekkel valószínűleg saját balhéiról igyekszik elterelni a figyelmet. Idestova 100 napja tettük közzé, hogy a szakmai minőségében már évtizedekkel ezelőtt megbukott újságíró, gyanús körülmények között vette át az Amerikai Népszavát (wikileaks akta itt), bevételekkel alig rendelkezik, miközben fényűző életmódot folytat.

Egy gondolat “Keresztényeket listáztat Bartus” bejegyzéshez

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.