Világrekord-kísérlet Bartustól az egy bekezdésre jutó legtöbb hazugság kategóriában. És sikerült!

Nagy tisztesség érte a Ludmann Mária blogot: az irigylésre méltó(?) fantáziával megvert Bartus László tolla hegyére tűzött minket (bár ezzel nem vagyunk egyedül). A gyűlöletblogolás koronázatlan királya szennyblogjában új világrekordot állított fel az LMB kapcsán: megdöntötte az egy bekezdésre jutó csúsztatások, félreinformálás és nettó hazudozás világrekordját. Hajtás után csak erős gyomorral: mondatonként kivesézünk egy Bartus cikk egy bekezdését!

(Előzmények: Bartusnál ez a bejegyzésünk kiborította a bilit. Bár minden egyes mondatot tételesen igazoltunk, a hős gyűlöletbloggert a tények továbbra sem zavarják. Válaszcikkének első bekezdését mondatonként cincáljuk szét).

Bartus-féle hazugság 1, 2, 3:  “A Hit Gyülekezete egy szennyblogot működtet Bartus László újságíró, a Fesz lesz című könyv  szerzőjének lejáratására.

Tény 1: az LMB-t nem a Hit Gyülekezete működteti, blogunknak nincs köze a Hit Gyülekezetéhez

Tény 2: Bartus László nem újságíró, maximum blogger, de annak is az alja

Tény 3: Nem járatunk le senkit, Bartusnak a saját múltja fáj, amit mi igyekszünk tényszerűen dokumentálni és feltárni.

Bartus-féle hazugság 4, 5: “Korábban már beszámoltunk arról, hogy ebben azt állították, hogy Bartus László egy háromszintes irodaházat bérel San Francisco-ban, amelyben leszbikus utazási irodát működtet

Tény 4: nem mi állítjuk, hanem a publikusan elérhető cégregiszter

Tény 5: leszbikus utazási irodáról egyszer sem írtunk. De felmerül a kérdés: honnan van ilyen belső infója Bartusnak, ha tényleg semmi köze nincs a céghez?

Bartus-féle hazugság 6: “Továbbá Lovas István újságíró egy Magyar Nemzetben megjelent cikkének BBC által szemlézett részletéről azt állították, hogy Bartus Lászlónak “Wikileaks aktája van”

Tény 6: Sokat láttunk már, de ez minket is meglepett, de Bartus TÉNYLEG képes volt egy egyetlen kattintással igazolható tényt letagadni. Ellenőrizhető itt.

Bartus-féle hazugság 7: azt a látszatot próbálták kelteni, mintha gyanús pénzmozgások lettek volna az Amerikai Népszava körül, holott csak Lovas István nevezte furcsának, hogy az Amerikai Népszava tulajdonosa egy liberális újságíró lett.

Tény 7: „American Hungarian Nepszava, who had gone through some strange sale transactions during the Gyurcsany government”. Kezeket fel, aki szerint itt a liberális újságíró van kifogásolva