A magzat nem ember: keresztény-e Bartus László? 2. részBartus az abortuszról

A báránybőrbe bújt farkas, az igazi álkeresztény, a Bibliával szinte minden lényeges kérdésben Szentírás-ellenes hangot megütő Bartus Lászlót saját kijelentéseivel szembesítjük. A gyűlöletblogger előszeretettel tetszeleg keresztény mázban, ezzel is megtévesztve, akit tud. Mi most lerántjuk a leplet: következzen Bartus 10 legütősebb mondata, amiből kiderül: a Názáreti helyett a magzatgyilkosságot választotta. Vigyázat, Bartustól megszokott, trágár -de szó szerinti- idézetek következnek!

Mózes könyve alapján a magzat élete nem a fogamzással kezdődik és a magzat élete nem egyenértékű egy megszületett ember vagy az anya életével.

Bartus László az abortuszról


Ha a férfi politikusok szülhetnének, annyi abortuszklinika lenne, mint ahány postahivatal


Az orosz propaganda és a szélsőséges keresztény szennyirodalom a holokauszthoz hasonlítja az abortuszokat, a holokauszt áldozataihoz hasonlítja az elvetélt vagy abortált magzatokat. A politikai haszonszerzés érdekében hisztérikus és gyűlölködő hangulatot teremtenek.


Alabamában fehér férfiak tiltották meg fekete nőknek az abortuszt

Ennek ellenére a magukat tévesen “Pro Life” csoportoknak nevezők álhírekkel, hamis propagandával ferdítették el a liberálisok álláspontját, hogy igazuk legyen. Közönségesen hazudtak a drága jó keresztény elvtársak, például, hogy a liberálisok a 9. hónapban is engedélyezni akarják az abortuszt, s egyéb őrültségeket terjesztettek. A 9. hónapban történő terhességmegszakítást szülésnek hívják.
(Szerk: Bartus természetesen itt is hazudik. Az interneten ezrével találni konkrét törvénytervezeteket, az Amerikai törvényhozás különböző szintjeiről, melyek pontosan erről szólnak. Bartus egyik háza például New Jerseyben van. Ott most januárban került a törvényalkotása elé az NJ “Reproductive Freedom Act” (S3030/A4848), amely a születés pillanatáig engedélyezné az abortuszt).


A liberális demokraták elvei közelebb állnak a Bibliához, mint az álkeresztény demagóg, törvénykező embereké, de közülük sokan fel sem fogják ezeknek az ideológikus kérdéseknek a jelentőségét, aki kapisgál ebből valamit, az nem képes ezeket cáfolni, mert nem ért hozzá (Kamala Harris védelmében).