Megdöbbentő állítások, síri csend 2.rész. A homoszexuális szál

Folytatjuk az olvasónaplót. Állítólag már hónapok óta kering a neten egy professzionálisnak tűnő irat, amely – saját állítása szerint – Bartus László ügynöki múltjáról rántja le a leplet. Szerkesztőségünk figyelmét a múlt év végén hívta fel rá blogunk egy olvasója. A könyvben – amely a Bartussal már korábban is kapcsolatba hozott – „Hatos karton” nevet viseli, súlyos állításokat fogalmaz meg a szerző. Minden túlzás nélkül: tényleg rendkívül súlyosak, van szó nemi erőszakról, homoszexualitásról, és egy elítélt terrorista és Bartus levelezését is bemutatja a könyv. Több cikket is szentelünk a témának.

A homoszexuális szál.

A könyv (cikkünk első része itt) több pontján is felbukkannak néhol nyílt, máshol burkolt utalások arra, hogy Bartus László a saját neméhez (is) vonzódik. Először Bartus állítólagos beszervezése kapcsán írja azt, hogy a szolgálatok „kockázati” tényezőként tartották számon Bartus férfiak iránti érdeklődését („…bár az alkalmi homoszexuális kapcsolatai miatt volt mitől tartani, ugyanis bűncselekménynek számított a nem heteroszexuális kapcsolat, ugyanúgy, mint a prostitúció”).

Ennél is érdekesebb azonban, amit Bartus Magyarországról történő kvázi „menekülését” megelőző hónapokról állít a szerző:

A maffia nem ilyen elnéző, mint a keresztény csoport. Eljött a törlesztés ideje. Bartus kapkodva lezárta vállalkozását, Bognár mellett még el kellett számolnia Szemenyei Kiss Tamással, a Magnum Kft-vel, a HungaroMarket Kft.-vel és a Perin Bt-vel. Szemenyei Úr az egyik forrása volt, a vállalkozások pedig a pénzmosó rendszer részei. Mint írtam és a rendelkezésre álló bizonylatok – melyek hitelesek – azt bizonyítják, hogy Bartus nem volt híján a pénznek, mégis létezik olyan szemtanú, aki látta Bartust amint, Budapesten a Nyugati Pályaudvarnál próbált kuncsaftokat szerezni. Ennek lehetett anyagi oka is, vagy egyszerűen felszínre tört a régi alkalmi homoszexuális kapcsolatok emléke. Mivel a szemtanú hiteles, én elfogadom az állítást, de nem szeretnék bulvár szintre menni a 6-os kartonnal, ezért térjünk vissza azokra az állításokra és tényekre melyeket fotókkal, dokumentumokkal tudok bizonyítani.

Végül nem tudunk elmenni szó nélkül amellett sem, hogy a közéleti szereplők szexuális orientációjában általában pontos értesülésekkel rendelkező, neonáci kuruc.infó szintén úgy tudja, hogy:

„Bartus legendás, saját neme iránt is érzett vonzalmát megerősíteni nem tudjuk, cáfolni még kevésbé.”