Bartus a gyilkos?

CIA, FBI, szűzmária (nem a Ludmann, a másik) segíts! Szegény Lacit már megint bántják. Hihetetlen hová lesz az emberi aljasság, egy frissnek aligha nevezhető felvételen egy ember arról beszél, hogy Bartus László megkörnyékezte őt azzal, hogy Németh Sándort “el kellene takarítani”. Természetesen mi tudjuk, hogy Lacinknak – igen meggyőző módon – egyetlen papírja sincs, ami bizonyítaná, hogy ügynök volt. Ebből pedig logikusan következik, hogy ez a felvétel is nyilvánvalóan Photoshop.

Az eredeti bejegyzés szövege:

Árral szemben, a kommunista titkosszolgálat ügynökei ellenében

Csillagszemű Igazmondó JuhászJuly 21, 2021

Újabb bizonyíték látott napvilágot arról: hogyan próbálta kicsinálni, ellehetetleníteni a kommunista gyökerű titkosszolgálat a független, ezért „rendszeridegen” Hit Gyülekezetét és és vezetőjét, Németh Sándort.

https://filebin.net/6ugjnf7mb2wp0nmm

/Töltsd le, törölhetik. /

Bartus László átkos munkája mára nyíltan lelepleződött. Egy kommunista, felforgató ügynök – aki a videó alapján akár a gyilkosságtól sem riadt volna vissza, hogy félretegye az útból Némethet.

Megjegyzések.

(1) Bartus egy könyvében a több bejegyzéssel igyekezett hitelteleníteni ezt a videót, állítása szerint egy „zavaros” emberről van szó – aki megnézi a felvételt, maga is eldöntheti, így néz-e ki, így kommunikál-e egy zavarodott ember…

(2) Bartus László közeli barátja és jó ismerőse volt Dietmar Clodo – és nem sok magyarországi ügynök volt/van, akit maffiamódszerekkel végrehajtott, előre kitervelt gyilkosság vádjával ítéltek el a rendszerváltás után… Részletek: https://archive.org/details/netuddki2/Bartus-ugynok_BankutiGabor_d.n.

(3) A Hit Gyülekezetében sokan arról is tudni vélnek, hogy a közösség egy másik, néhai vezetőjét, Uzoni Pétert (a Hit Gyülekezete korábbi,és egyetlen elnöke) szintén félreállították az útból, és nem véletlenül végzett vele a rák egy különösen agresszív fajtája. Abban az időtájban, amikor ez a videó készülhetett….

Forrás: https://telegra.ph/%C3%81rral-szemben-a-kommunista-titkosszolg%C3%A1lat-%C3%BCgyn%C3%B6kei-ellen%C3%A9ben-07-21