László evangéliuma 1:1 – ‘A homoszexualitás nem ügy, oké?’

A rá jellemző, csalhatatlan magabiztossággal azonosította be Bartus László az Antikrisztus szellemét a “homofóbia” mögött. A némethfóbiás gyűlöletblogger újabban mind gyakrabban tetszeleg melegjogi aktivista szerepében. Úgy tűnik: kettes számú életcéljának érzi, hogy bebizonyítsa: a homoszexualitás nem bűn. Ennek a rögös útnak egy újabb állomásához érkezett a napokban, amikor maroknyi követőjét arról győzködte belterjes feszlesz olvasói kör csoportjában, hogy a homofóbia” egyenesen antikrisztusi.

Bartus Szentírás-ellenes ámokfutása blogunk olvasói számára aligha lehet meglepetés. A hitesfóbia minősített tényállásával megvert gyűlöletblogger korábban többször is kísérletet tett arra, hogy a Mindehatót összebékítse homoszexualitással – “természetesen” a megtérés “nehéz” követeménye nélkül. De arra is volt példa, hogy a magzatgyilkosságok bibliai alapjait igyekezet lerakni. Ebből született meg az emlékezetes mondat, melyet a Ludmann Mária Blog is megőrzött az utókornak: “a magzat nem ember“.

Már csak az a kérdésünk, hogy Bartus szaván csüngő, úgy nevezett “keresztény” csoportok vezetői (Piszter klán, Rostás Zoltán, Iványi Gábor) vajon ebben a kérdésben a Biblia vagy Bartus szavának ad-e hitelt.