Reverzre kapcsolt a szennyvízpumpa: saját elvtársait köpködi Bartus

Tévedett, aki azt hitte, a pálya balszélén majd biztonságban lesz. Bartus “Mindenki-hülye-csak-én-vagyok-repülő” László vasökle ezúttal is tévedhetetlenül odacsap: természetesen a baloldal is jobboldali, mi több: egyenesen nátszi!!44!4! Dobrev csúfos leszereplésén feldühödött László egy hete max fordulatszámon pörög – a fékpedált meg már megint eldugta az a csúnya-gonosz német orvos bácsi. Az Alzheimer.

Márki-Zay “szélsőjobboldali fasiszta”, “hazug” aki “szétveri a liberális baloldal táborát”. “Kereszténybe” csomagolva “mérgezi meg” az ellenzék szeretetre építő közösségét: “gyűlöletet és a megosztást” hoz. “Vizet prédikál, bort iszik”. “Szeretetet hirdet és gyűlöletet gerjeszt”. Ezek a jelzők nem a pestisrácok és nem is az origo médiaműhelyének szorgos munkatársainak keze alól kerültek ki. Bartus László egyetlen cikkében alig két bekezdésben hozta össze.

És ez még csak a kezdet volt. Bartus -feltehetően- egy hete megállás nélkül gyógyszerre iszik, veszélyes műfaj, de termékennyé teszi a benne élő szennyvízpumpát. Csak a mai napon (október 26) három cikket közölt az ellenzéki miniszterelnök-jelöltről, az azt megelőző napokban további hatot. Aggódunk Laci egészségéért: enni-inni azért van még időd, ha már aludni nincs?

Kíváncsian várjuk, meddig tart még a szennyvízcunami – és mikor realizálódik Bartusban, hogy saját híveit idegeníti el magától. Facebook oldalán a szokásos egy-két száz lájk helyett a Márki-Zay cikkeken általában tíznél kevesebb reakció árválkodik. Sőt, saját korábbi hívei küldik (a floridainál is) melegebb éghajlatra a baloldal kurucinfóját.

A Ludmann Mária Blog tippje: Bartus rövidesen kifarol a zsákutcából, szemközt köpi saját magát és egy bénán felkonferált pálfordulással beáll az ellenzéki libasorba, szorosan Márki-Zay mögé.