A Ludmann Mária Blog Tényfeltáró Qülönítménye (LMBTQ) jelenti: számla nélkül szedi a pénzt Bartus. Állampolgári kötelességünk: ☑! Az amerikai adóhatóságoknál a feljelentést megtettük!

Csomagolhat Bartus, lassan Amerikában is lepereg számára a homok: ronda lebőgések, bűncselekmény gyanúját felvető, simlis gazdasági ügyek, és nagy összeveszések – nem csak az ellenfeleivel, de már saját elvtársaival is. És már a lányát is magával rántja a mocsokba… Vajon elvtársai ezúttal is kimentik, vagy végre elengedik a saját térfelét is gépágyúzó, önjáró löveg kezét?

A gyűlöletblogger lapja zuhanórepülésben van: anyagi csődhelyzet miatt ismét egy kétes tisztaságú pénzügyi manőverre kényszerült, ami egyelőre nem hozza a hozzá fűzött reményeket. A politikai széljárás is kedvezőtlenre fordult: Bartus ma azokkal vív élénk szájkaratét, akikkel elvileg egy csónakban evickél. Úgy tudjuk: lányát is igyekezett beszervezni maga mellé, szintén csak felemás eredménnyel. Rebcsi ugyanis (még) nem tud olyan mélyre merülni a csatornában, ahol apja már otthonosan érezné magát.

Számla nélkül szedett be pénzt maroknyi hívétől Bartus László. A Ludmann Mária Blog Tényfeltáró Qülönítménye (LMBTQ) elsők között fizetett elő a baloldal kurucinfójára, Bartus László (csak nevében) amerikai népszavájára. Számlánkról a 20 dollár akkurátusan eltűnt, a mai napig hiába várjuk a teljesítés igazolását bizonyító okirat (ún. számla, nyugta) érkezését. 3 álmatlanul eltöltött éjjel és nappal után – felelős világpolgárként – úgy éreztük, hogy ideje az amerikai hatóságokat is informálni arról: az Amerikai Népszava számlázás nélkül szed be pénzt a honlapján keresztül.

Bartus ráadásul nem először keveredik ilyen gyanús ügyletbe. Korábban a Kohányi Társaság nevében összegyűjtött pénznek kelt lába – amikor ezzel szembesítették, a rá jellemző, mosdatlan szájjal kelt ki a pénz sorsát firtató kérdésekre. Természetesen akkor sem volt a bizonylatolás csúcsán, sőt!. Honlapján a mai napig elérhető a zsebbefizetési hitvallás, a fekete gazdálkodás manifesztója:

Számlát, nyugtát, esetleg józan gondolatot Bartustól ne várj…

Értsd: köszi a pénzt! Nyugtával, számlával a környezetet nem szennyezzük.