Egy egész ország várt erre: ingyen se kellett, de most már akár fizethet is azért, hogy Bartus László fröcsögéseit olvassa!

Bartus László csapágyasra hajtotta billentyűzetét – különösen megkoptak a(z) “n”, “é”, “m”, “e”, “t”, “h”, “s”, “á”, “d”, “o”, “r” billentyűk. A cseréhez pedig pénz kell: az eddig is az internet egy kevéssé forgalmas szegletében porosodó, baloldali kurucinfóként aposztrofált lapját támogatókból akarja a továbbiakban finanszírozni. A mi javaslatunk: porold le az Über-licenszedet Laci. Szükséged lesz rá.

5-10-20 dollár havonta, a hülyének is megéri – pontosabban, aki hülye, annak talán megéri, hogy Bartus László egyébként (korábban?) ingyen elérhető fröcsögéseit olvashatja. A nagyobb támogatói csomagokhoz olyan extrák járnak, mint a belsős fórum (nagyon titkos, de rövidesen azért bemutatjuk), meg olyan homályos “előnyök”, mint: “beleszólás a honlap szerkesztésébe”. (LMBTQ javaslata: zárd be, Laci!)

Nos az első eredmények bíztatóak – már amennyiben velünk együtt valaki annak drukkol, hogy Bartus szennylapja végleg lehúzza a rolót. Mióta a cikkek egy részét csak fizetéssel lehet elérni, jó, ha a korábbi megosztások 5-10 százaléka érkezik az oldalra. Az elérés a bányászbéka szintje alatt, látogatók megtizedelődtek, lassan lehúzhatja a rolót a baloldal kurucinfója.

Lacika korábbi emlékezetes gazdasági húzásai: